WEBTAXI

Taxi online / Такси онлайн
 
Curier in Chisinau

"Zebre" sterse sunt periculoase pentru pietoni

"Zebre" sterse sunt periculoase pentru pietoni

Rutier de marcare Autoritățile de la Chișinău au promis să înceapă săptămâna viitoare.marcaje rutiere în Chișinău, cât și în alte localități ale țării, lasă mult de dorit. Uneori este fie foarte uzată sau ea și nu. Cel mai rău dintre toate este chiar atât de rău marcate "zebră", care este motivul pentru care numărul de accidente crește.
De la începutul acestui an, în străzile capitalei pentru mai mult de 20 de persoane au fost ucise sub roțile automobilelor.
Partiționarea multe treceri de pietoni din capitala aproape complet șterse, iar în cazul în care "zebră" șters de, riscul ridicat pe care conducătorul auto nu a încetinit în timp. Numai în capitală de la începutul anului sub masina au fost 223 de persoane, 25 dintre ei au fost uciși și 182 răniți.
Potrivit poliției, cele mai periculoase pentru pietoni străzile Chișinăului - o perspectivă Dacia, autostrada Hîncești și strada Calea Ieșilor.
În șapte din zece cazuri, vinovați de accidente sunt șoferii, și au, de asemenea, o plângere. Layout-ul pentru pietoni, acestea nu se pot vedea în prealabil, și, prin urmare, nu se așteaptă apariția oamenilor pe carosabil.
Inspectorii de trafic cu pretenții de pietoni și conducătorii auto nu sunt de acord.
"Înainte de fiecare crosswalk are un indice corespunzător. Este bine luminat, se poate observa pe timp de noapte și în timpul zilei. "Zebra" - este în primul rând un pointer pentru pietoni și conducătorii auto trebuie să fie ghidate de semnele "- spune polițistul Paul.Rutier de marcare Autoritățile de la Chișinău au promis să înceapă săptămâna viitoare. Pentru aceste scopuri din bugetul municipal alocat 16 milioane de lei.